If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Яяяя тоз шедьовър наскоро го засякох по пътя за Плд. :P Моето мнение е,че леееекичко се е престарал Ако я вземеш задължително да й махнеш т'ва чудо от покрива :P
щото иска нещо друго! По голямо и луксозно. :ролл: Пук и се дразни че много я гледат!
--------------------------------------------
Съвсем сериозно - при следващо мнение на шльокавица - темите ти отиват в коша. При още едно - следва едноседмичен бан.
pr_00f
Евала на пича за Алфетката . Само с тия изкуствени въздуховоди и това крило малко е тръгнал към Илянци fashion show . Трябвало е да ги скрие като е наливал пари .
Въпрос на личен вкус,на мен ми харесва но отчасти.Поиграл си е някои с нея малко в повече.На външен вид е добре,ама по двигателя не се знае има ли го или го няма . Ще се повторя от колегите по нагоре но ако ти харесва на теб взимаи,караи,радваи и се на колата и така
Хубава е колата ама не е доизпипана.Най дребните детайли,които придават завършека трябва да се пипнат малко.Иначе като цяло ми харесва.Спойлерите Вальо ли ги е правил?Valsport май пише.Колата е 1.3 боксера 90 коня нали?
Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!
Comment